Meander is een openbare school met twee locaties. In Leersum staat een mooi modern schoolgebouw, waar wij ons Dalton onderwijs op een professionele wijze vormgeven. Daarnaast hebben wij ook een locatie bij AZC Hoogstraat. Daar geven wij op dezelfde professionele wijze les aan kinderen van het AZC. Kinderen maken hier kennis met het Nederlands en de Nederlandse cultuur.

Om zo veel mogelijk mensen over de drempel te laten komen én omdat het erg leuk is om samen dingen te ondernemen, organiseren team en ouders regelmatig activiteiten op school waarbij iedereen van harte welkom is.

Als 'open school' vinden we het erg belangrijk dat u met uw goede ideeën of commentaar makkelijk een teamlid, een klassenouder of een medezeggenschapsraadslid aan kunt spreken. Mail, bel of kom langs. Wij beantwoorden uw vragen graag.

klik hier om een vraag of opmerking te mailen.